b_385_225_16777215_0_0_images_news_2017_08_9082017.jpg

Сьогодні, 9 серпня, в Семенівському районному центрі зайнятості відбувся «Семінар із загальних питань зайнятості населення та стану ринку праці» за участю представників та клієнтів органу пробації Семенівського районного сектору кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області.

Присутні були ознайомлені з основними питаннями Закону України Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття, Закону України Про зайнятість населення та Порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу. Учасники заходу отримали відповіді на свої запитання про послуги Служби зайнятості, про можливість набуття професії за сприяння СЗ, про наявні вакансії в регіоні а також про можливість скористатись послугами Семенівського районного центру зайнятості самостійно у профінформаційному секторі за допомогою розміщеної інформації та можливістю скористатись комп’ютером вільного доступу з питань пошуку роботи.

Присутні були ознайомлені про нові сучасні технології, які використовує служба зайнятості у своїй роботі (сервіс «Електронної черги», можливість створення відео-резюме, зустрічі з роботодавцями, проведення скайп-співбесіди). Бажаючим були надані особисті консультації з працевлаштування та реєстрації в СЗ.

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!