Настали довгоочікувані для шкільної дітвори літні канікули. Саме влітку можна забути про уроки та екзамени і відчути себе просто дітьми, про яких піклуються і дбають. Адже здорові діти – це наше майбутнє. Цього року на базі Очеретуватської ЗОШ І-ІІ ступенів (директор Ю. Г. Іващенко) з 29 травня по 16 червня функціонував пришкільний оздоровчий табір із денним перебуванням «Світанок», у якому відпочивали 25 дітей.

Малеча із задоволенням відвідувала табір. Кожен день, завдяки директору табору І. А. Гарязі і вихователям Л. В. Бордуновій та С. І. Іващенко, школярі мали чудову нагоду проявити свої вміння, здібності та таланти під час проведення конкурсів, змагань, розважальних ігор та вікторин. За час табірної зміни були проведені різноманітні заходи, також діти із задоволенням переглядали повчальні фільми та мультфільми.

Дуже цікавим для школярів був День захисту дітей. На свято завітали сільський голова В. М.Тороп, депутат районної ради Ю. А. Єлагіна, голова ради ветеранів К. Г. Клименко, представники від ПСП «Дружба» та партійного осередку «Рідне Місто» В. М. Беркало, Ж. В. Заболотько та А. П. Шкіль. Захід був цікавим та змістовним. Після виступу гостей та розважально-ігрової програми захоплююче пройшов конкурс малюнка на асфальті на тему «Моя мрія», де кожна дитина за своє старання отримала від сільського голови В. М. Торопа та його дружини Л. Г. Тороп солодкі подарунки, а переможцям були вручені грамоти та призи. Для того, щоб зробити відпочинок ще більш приємним та комфортним, у таборі працювали техпрацівниця Т. В. Кравченко, яка сумлінно дбала про чистоту приміщення, а кухар С. М. Кобзар готувала для дітей смачні страви.

Обов’язковим пунктом у роботі табору було проведення екскурсій. Віконце у дивний світ природи відкрила дітям поїздка до дендропарку загальнодержавного значення «Криворудський», де їх радо зустрів директор місцевої школи П. М. Бабарика.

А якою цікавою була екскурсія до міні-пекарні ДП «Шанс-АТП» (с-ще Семеніка). У цей день діти також побували на майданчику розваг, де гордо височіє корабель із вітрилами та штурвалом, за яким кожна дитина відчула себе капітаном. Там і гірки, і гойдалки, і будиночок Баби Яги, а посеред майданчика – фонтан.

Багато приємних і нових вражень діти отримали від відвідування місцевого зернотоку, яким завідує А. Ю. Юрченко. Неймовірна краса різноманітних квітів, дерев і кущів вразила дитячі душі. На території зернотоку діти також мали можливість побачити різні види голубів та шиншил.

Та, мабуть, найбільші враження отримали діти від поїздки в с. Худоліїівка до озера Судебське. Там вони купалися, загорали, ловили рибу, пригощалися смачною юшкою. Вдячні директору Худоліївськї школи В. А. Костяному, за теплий прийом і змістовний відпочинок. Провідним спеціалістом по туризму Нижньосулинського національного парку М. І. Козловим для дітей була проведена екскурсія екологічною стежкою. Повертаючись до табору, школярі побували біля Меморіалу скорботи в с. Малі Липняги. Вони вшанували пам’ять жертв фашизму хвилиною мовчання.

Протягом табірної зміни учні були забезпечені якісним харчуванням, ласували різноманітними солодощами та фруктами. Безумовно, такого різноманітного, насиченого та змістовного відпочинку не було б без фінансової допомоги наших постійних спонсорів.

Адміністрація школи, педагогічний та батьківський колективи висловлюють найщиріші слова подяки засновнику ПСП «Дружба» С. В. Семигреєнку, сільському голові В. М. Торопу, приватним підприємцям О. О. Єлагіну та Г. О. Татарову, ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт» в особі заступника генерального директора по земельних і соціальних питаннях С. І. Бредун, директору АФ «Семенівська» П. П. Сліпаченку та економісту агрофірми Т. О. Маресі, яка постійно співпрацює з адміністрацією школи. Особливу подяку висловлюємо засновнику СФГ «Нива» В. І. Одноволу за вагому фінансову допомогу для оздоровлення дітей школи. Від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою, миру, любові, добра, достатку та Божого благословення.

Колектив Очеретуватської школи

Недостаточно прав для комментирования:( Пожалуйста зарегистрируйтесь на сайте!