Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/banners/rda_banner.JPG'
There was a problem loading image 'images/banners/rda_banner.JPG'
rda_banner.JPG

В існуючих нині в Україні соціально-економічних умовах значна кількість українських сімей потребує соціального захисту і допомоги, які тією чи іншою мірою надаються державними та громадськими організаціями й базуються на відповідній нормативно-правовій базі. Робота соціального працівника вимагає міжвідомчої співпраці, формування в кожному окремому випадку команди з представників різних підрозділів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадськості для вирішення ключових проблем клієнта. Важливим завданням соціальних служб є виявлення та робота з сім’ями, які опинились у складних життєвих обставинах і з тих чи інших причин неспроможні виконувати виховні функції та забезпечувати належний догляд за дітьми.

18 липня заступник голови райдержадміністрації Артем Даценко провів нараду з питань роботи із сім’ями, що опинилися у складних життєвих ситуаціях, яка відбулася за участі представників районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей, Семенівського відділення Національної поліції, центральної районної лікарні, управління соціального захисту населення, соціального працівника та секретаря Устимівської сільської ради.

Розглянуто питання подальшої долі дітей із родини, де мати не належним чином виконує батьківські обов’язки, потерпає від насильства у сім’ї та очікує народження ще однієї дитини. За словами учасників наради ситуація досить складна, обговорено різна варіанти вирішення проблеми. За наслідками обговорення родину рекомендовано узяти під посилений контроль та вивчити питання можливого вилучення дітей.

Семенівська райдержадміністрація

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Логопед_Парубія 23.07.2017, 11:37
Ще один "недобиток" регіонал... :-?
# дві заводські труби 23.07.2017, 12:17
Не надо "гнать" на артема, з нього тоді був такий же "регіонал", як зараз "порошенковець". Просто пацан попав в "місцеву політичну мясорубку". Думаю,що він і сам не радий посаді зама. Видно що не було як відмовитися.
# pravda 23.07.2017, 12:27
всі "риги" тепер у Рідному місті,а чого напівпана не взяли-всі знають.Артемка посадили в крісло,щоб були свої люди і у БПП.Всі готуються до виборів,ане для того,щоб покращити життя людей.
# Хохол 23.07.2017, 14:06
А хто головні "риги" давайте спомним - Удовіченко Ірка, Крижня Оксана, Календар Інка, Забара Микола і багато інших І яка ж це партія?
# pravda 23.07.2017, 14:12
Цитую Хохол:
А хто головні "риги" давайте спомним - Удовіченко Ірка, Крижня Оксана, Календар Інка, Забара Микола і багато інших І яка ж це партія?

Не прикидайся ,це не головні.повторюю:головні у рідному місті.
# Логопед_Парубія 23.07.2017, 16:25
БПП, риги-одна хрінь, я так зрозумів :-?
# Хохол 23.07.2017, 14:15
А керівник штабу ригіоналів - це не головні? Хреновенька ти правда!
# pravda 23.07.2017, 14:17
Цитую Хохол:
А керівник штабу ригіоналів - це не головні? Хреновенька ти правда!

хто з нас хреновенький ,будем посмотреть,,,
# Хохол 23.07.2017, 14:21
Тобі правильніше було б нік написати ТРУС (truth)
# мішель 23.07.2017, 16:52
НІяких партій в Україні не існує...Є бізнесбандугрупування лідерського типу,що поназивалися партіями...Ви спитайте хоч одного члена партії,чи знає він СТАТУТ своєї партії,чим відрізняється ідеологія їхньої,від решти трьохсот і т,п.Думаю ,що більшість членів партії про це ні сном ні духом...Просто служать ХАЗЯЇНУ за гроші і все.... ;-)
# Oleg 23.07.2017, 19:03
Мішіко, молодець, не даремно в свій час мабуть вивчав праці В.І.Леніна і К.Маркса.Ти розмовляєш ну прямо цитатами з їхніх праць