Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/news/2017/turizm/IMG_20170609_103951.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2017/turizm/IMG_20170609_103951.jpg'
IMG_20170609_103951.jpg

Від них залежить здоров’я наступних поколінь. Для збереження і зміцнення здоров’я велике значення має активний відпочинок і, перш за все, на повітрі. І саме літо – найкраща пора для оздоровлення. На базі нашого закладу діє пришкільний табір із денним перебуванням «Зернятко», в якому учні забезпечені якісним харчуванням та змістовним дозвіллям.

Кожен день є тематичним і насичений різноманітними заходами. Це розвивальні заняття, танці, майстер-класи, ігри, конкурси та екскурсії. Гарно і з користю проводити час їм допомагають веселі, молоді, креативні та енергійні педагоги нашої школи. Безумовно, такого різноманітного, насиченого та змістовного відпочинку не було б без фінансової допомоги наших спонсорів. Тому ми хочемо висловити свою найщирішу вдячність В. В. Цапенко, І. А. Борблик, Н. Ф. Троценко, Н. М. Гошко, ТОВ ІПК «Полтавазернопродукт», ТОВ АФ «Василівська», ТОВ «Явір». Завдяки їм діти неодноразово ласували різноманітними солодощами та раділи невеличким подарункам, отриманим у конкурсах. Але найбільше вони були в захваті від поїздки у с-ще Семенівка до майданчика розваг, де гордо височіє корабель із вітрилами та штурвалом, який можна покрутити в різні боки. Там і гірки, і гойдалки, і будиночок Баби Яги, і лави для відпочинку, а по центру – фонтан. Завершенням нашої поїздки було відвідування літнього майданчика, де діти насолоджувалися різними смаками морозива.

Ця підтримка – свідчення небайдужого ставлення до проблем освіти в районі і розуміння непересічної важливості шкільного виховання. Від усього серця бажаємо вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.

Колектив Заїчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!