b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Business_molotok.jpg

Апеляційний суд Києва ухвалив рішення задовольнити апеляційні скарги головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України (ГПУ) щодо ще двох керівників районних державних податкових інспекцій головного управління Міндоходів столиці часів екс-президента України Віктора Януковича.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Так, колишньому начальнику ДПІ в Печерському районі Києва Андрію Драгуну запропоновано внести заставу в сумі 5 млн гривень. Другому підозрюваному призначили дещо меншу суму застави - 2 млн гривень. Його особа не уточнюється.

У відомстві додали, що в той же час було скасовано постанову Печерського районного суду, якою відмовлено в задоволенні клопотань головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України про обрання зазначеним особам запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і застосованя запобіжного заходу у вигляді застави.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в ГПУ заявили, що слідству вдалося зібрати викривальні показання про діяльність так званих "програмних підприємств" у справі Клименка.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!