Святкування обжинок не оминуло і село Біляки. 12 серпня це багате на плодючу землю, ставки та гарних людей село, незважаючи на несприятливі погодні умови, все ж таки відзначило свято врожаю, з яким вітали Біляківський сільський голова Роман Мидловець та засновник ПСП «Дружба» Сергій Семигреєнко. Жителі села разом із запрошеними артистами, серед яких гурт «Барви» та дует «Сестри», створили атмосферу свята, кожен для себе залишив в пам’яті теплі спогади. Було розіграно велику кількість призів для присутніх, і майже кожен житель села пішов додому з подарунком.

Артисти привітали старожилів села, а також виконували всі забаганки біляківців, приймаючи заявки на привітання з Днем народження чи просто вітання від рідних, які отримували у подарунок музичне вітання. Усіх присутніх пригощали кашею та ухою, традиційно розносили коровай спечений з цьогорічного урожаю. Подяка за проведене свято організаторам та гурту «Барви» у складі Ольги Любицької, Олександра та Ніни Новобранців, дуету «Сестри» у складі Ілони та Діани Міхно, ведучим заходу Олександру Новобранцю та Олені Бугай.

mt_gallery: Обжинки-2016. Біляки

Олена БУГАЙ,
фото та відео Михайла ПОГРІБНОГО

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Oleg 14.08.2016, 07:05
Я дивлюся що в нашому хуторі йде змагання,хто кого перетанцює.З однієї сторони княгиня з князем,а з другої дядя Сем з придворними.Піаримось не зважаючи ні на що.Ну по моєму перемога за княгинею.А якби цігроші що витратили на танці та пустить на ФАПи яким в цьому році ці князі урізали фінансування.
# сергій 14.08.2016, 11:22
Так різниця є - одні піаряться тільки за свої кошти, а інші ще й за бюджетні.
# Oleg 14.08.2016, 14:07
Різниці немає.Свято врожаю організував Куцевол,в Біляках дядя Сем.Це було заявлено на обжинках в Семенівці.Хоча якщо по правді то треба дякувать власників паїв чиєю землею користуються ці латифундисти.
# Злидня 15.08.2016, 05:59
Цитую Oleg:
Різниці немає.Свято врожаю організував Куцевол,в Біляках дядя Сем.Це було заявлено на обжинках в Семенівці.Хоча якщо по правді то треба дякувать власників паїв чиєю землею користуються ці латифундисти.

Олеже, пайовикам дякувати, але...Уяви якби всі пайовики захотіли собі організувати свято.Шо б було?А нічого не організували б.Бо гуртове то чортове. Організовують орендарі свята і слава Богу. То для людей.
# сергій 14.08.2016, 20:47
По фонтану - будується на дитячій площадці, там вроді кабелів немає. :D
По коштах - я на сайті Edata http://spending.gov.ua/web/guest/transaction
не реєструвався, клопітне діло, спитай краще Адама.
# сергій 14.08.2016, 20:54
Коли перший струмок можна буде помить Лабутени
---------------------------------------------------------------
Помий у калюжі, цього добра у Семенівці хоть отбавляй, особливо після дощу на вїзді до селищної ради ;-)
# Oleg 15.08.2016, 07:09
Йому треба б і в роті пополоскать :lol: :lol: :lol: :lol:
# Вічно молода подружка очільників 15.08.2016, 06:35
Хто ж фонтан літом відкриває?Його треба відкрити десь у листопаді-грудні, щоб труби перемерзли і полопалися.І потім весною на ремонт кошти тратити ;-)
# Oleg 15.08.2016, 07:08
На який нам фонтан,у нас орденоносна фонтан,та ще й з музикою і феєрверками. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
# Хвеська 15.08.2016, 11:06
Цитую Вічно молода подружка очільників:
Хто ж фонтан літом відкриває?Його треба відкрити десь у листопаді-грудні, щоб труби перемерзли і полопалися.І потім весною на ремонт кошти тратити ;-)

Та я вже писала, що краще місці колишньої дошки пошани побудувати лабутеновий бутік, а ще зробити платні послуги з надання для нас красівих біде з гарячою водою, інтимним гелем та ароматизованими серветками.
# pravda 15.08.2016, 07:24
фиксик,не нападай на Олега.Не ображай,бо сайт і до тебе може навідатись.А те ,що вшановують сільських пайовиків,дуже добре.Це не піар ,ареальна подяка.І цим відрізняється Сем від Куцовола.
# Хвеська 15.08.2016, 11:15
Свято врожаю було з діда -прадіда і завжди знали що буде хліб буде і до хліба. А те що з обжинків влаштовують піар-акцію то вчимося відділяти солому від зерна.А Сергій Василович молодчина, неодноразово він допомогав нашій лікарні, так чи завжди доходила ця допомога до свого кінцевого споживача?
# Хвеська 15.08.2016, 11:20
І в Людмили Павлівни свято пройшло непогано, тільки дуже жарко було на вулиці, треба було влаштовувати свято на дві години пізніше. І піца з бокальчиком винця в Степаненка на площадці мені дуже сподобалася, правда за мій рахунок. І місця всі на плошадці в Степаненка були зайняті, насилу влізла. Вообше клас!
# Robin Hood 16.08.2016, 05:16
Так, що із культурним відпочинком в Семенівці все на найвищому рівні.... 8) 8) 8)
# Вічно молода подружка очільників 16.08.2016, 06:12
Ти кажеш, що свято не погане ЛПМ зробила, а про Степаненка оди співаєш.Мабудь там краще було?У Степаненка? ;-)