Славну традицію проведення обжинок 19 серпня продовжило село Калинівка. На святі нагородили грамотою та подарунком бухгалтера по паях ПСП «Дружба» Сергія Логвиненка за досягнення значних показників у виробництві сільськогосподарської продукції, вагомі трудові здобутки, високий професіоналізм та багаторічну сумлінну працю. У цьому році зібрали славний урожай. А значить, як кажуть у народі, буде хліб – буде й пісня. Після оголошення подяки та церемонії нагородження грамотою, увагою присутніх заволодів знаний художній колектив Семенівського краю – гурт «Барви» та дует «Сестри».

Зі святом обжинок жителів, гостів та людей, які мають пай на родючих землях села Калинівки вітали засновник сільськогосподарського підприємства «Дружба» Сергій Семигреєнко, Жовтневий сільський голова Олександр Баранник, депутат районної ради Арутюн Симонян. Звичайно ж, яке свято може обійтися без святкового столу. Урочистість цієї події – у пишному короваї з борошна нового врожаю, яким пригощали мешканців та гостів села. Всіх присутніх безкоштовно пригощали кашею та борщем. Провели святкову лотерею для пайовиків та присутніх які отоварились на суму від 50-ти гривень.

Своїми музичними вітаннями привітали зі святом обжинок дует «Межиріччя» у складі заступника керівника сільськогосподарського підприємства «Дружба» Валерія Книша та директора ТОВ «Агромлин» Володимира Піхтіна,  директор Рокитнянського клубу Володимир Вінніченко. Тож бажаємо вам і вашим родинам задоволення від роботи, міцного здоров’я, щастя, натхнення та добробуту. Нехай ваші трудові досягнення високо підносять авторитет району, забезпечують його стабільний розвиток та процвітання.

mt_gallery: Обжинки-2016. Калинівка

Олена БУГАЙ,
фото Олександра ЛОГВИНЕНКА,
відео Євгена ЛОГВИНЕНКА

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Лара Крофт 25.08.2016, 11:55
прикольна дівчинка Таня :-)