26 серпня село Вербки відзначало свято обжинок. Приймали вітання гості та жителі села від засновника сільськогосподарського підприємства «Дружба» Сергія Семигреєнка, директора ТОВ «Агромлин» Володимира Піхтіна, депутата районної ради Валерія Книша. Нагородили почесними грамотами та подарунками, ветеранів праці Олександра Івановича Рудь, Любов Олександрівну Антоненко та Катерину Назарівну Ляшенко за активні життєві позиції, бездоганну сумлінну працю, високий професіоналізм та любов до рідного краю.

А також водіїв ПСП «Дружба» Сергія Андрущенка і Олександра Гарькавого за досягнення значних показників у виробництві сільськогосподарської продукції, вагомі трудові здобутки, високий професіоналізм та багаторічну сумлінну працю. Виступали запрошені артисти, серед яких колектив «Барви» та дует «Сестри», місцевий віртуоз-баяніст Анатолій Іванович Коблик зі своїм колективом Троїстих музик. Ну, і як завжди, пригощали кашею та борщем, розігрували святкову лотерею, роздавали коровай з цьогорічного врожаю.

mt_gallery: Обжинки-2016. Вербки

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Парубок 01.09.2016, 18:39
а що це ни рубана ни бугайця перед виборами тулилися до сема клялись що люблять казав приходько що вони землю сема люблять просто вин не зрозумив :lol:
# АнтиOleg 02.09.2016, 05:41
[quote name="Парубок"]а що це ни рубана ни бугайця перед виборами тулилися до сема клялись що люблять казав приходько що вони землю сема люблять просто вин не зрозумив :lol:[/quїх там і не буде, вони Семигреєнку падали в ноги та клялися у вірності особливо Рубан-носатий та думав що отримає очередну посаду а поза спинами триндять на нього, ото вони такі і є :D :D :D :D :D :D :D