b_385_225_16777215_0_0_images_news_2016_semenivschyna_09_den_vchitela.jpg

Щорічно в першу неділю жовтня в Україні відмічається одне з найпотрібніших свят – День вчителя. Свято почали відзначати від 1964 року ще за радянських часів. У цей світлий день учні завжди надягають святковий одяг і у піднесеному настрої вітають працівників освіти. 29 вересня в актовій залі Семенівської райдержадміністрації зібралися педагогічні колективи Семенівського району, а учні підготували чудові концертні номери та привітання.

Це свято для всіх вчителів та працівників сфери освіти – день, в який проголошуються роль та заслуги вчителів в процесі якісної освіти на всіх рівнях, їх неоцінний внесок в розвиток суспільства. День працівників освіти, це день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів. Найголовніший подарунок – це вираз подяки та безмірної поваги до такої нелегкої, але так потрібної вчительської праці.

Грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації за вагомий особистий внесок у розвиток творчого потенціалу учнів, високу професійну майстерність, ініціативність та з нагоди Дня працівників освіти у цей день нагороджувалися: Людмила Рябич, Валентина Голодна, Аліна Горошинська, Іванка Кропивка, Віталій Новохатько, Наталія Шестопал, Світлана Сербін, Наталія Костюк, Світлана Пилипенко, Оксана Жигаленко, Інна Дудник, Алла Ярошенко, Оксана Календарь, Валентина Чередник та педагогічний колектив дошкільного навчального закладу «Сонечко» села Оболонь.

Грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації за багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, ініціативність та з нагоди Дня працівників освіти нагороджені: Іван Литовченко, Світлана Фесенко, Інна Папуша, Наталія Макаренко, Наталія Остапенко та Антоніна Шара, котра нещодавно відзначила ювілейний День народження.

Грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації за вагомий особистий внесок у справі навчання та виховання підростаючого покоління, високу професійну майстерність, активну життєву позицію та з нагоди Дня працівників освіти нагороджені: Світлана Махно, Геннадій Солод, Наталія Петухова та Любов Шевченко. Обласними відзнаками були нагороджені подружжя Бабарик – Павло Миколайович та Валентина Геннадіївна.

Подяками Семенівської районної ради та Семенівської райдержадміністрації за небайдуже ставлення до проблем освіти, вагомий внесок у зміцнення матеріально-технічної бази навчальних закладів та фінансову допомогу у забезпечення їх безперебійного функціонування нагородили сільських голів Наталію Далієву, Надію Ворону, Антоніну Мошківську, Сергія Гамбаля, Юрія Романюка, Юрія Бугайця.

Грамотами Полтавської обласної ради нагороджено Тетяну Трихно, Людмилу Кузуб, Жанну Романенко, Зою Заложчик, Семенівської районної ради – Володимира Бородая, Клавдію Власенко, Людмилу Бордунову, Сергія Литвиненка, Галину Борис.

Народний депутат VI-VII скликань Володимир Пилипенко вручив грамоти Верховної Ради України начальнику відділу освіти, молоді та спорту РДА Людмилі Лопаті та вчителю біології та хімії Горошинської школи Ліні Скляренко. Крім того, на святі представили молодих педагогів – Тетяну Михайленко, Марину Кай, Олексія Нагорного, Андрія Тарана.

Свято було організоване відділом освіти, молоді та спорту Семенівської райдержадміністрації та РК профспілки працівників освіти за сприяння райдержадміністрації, районної ради та органів місцевого самоврядування. Автор сценарію – Наталія Петухова. Режисер-постановник – Олена Дунай. Оформлення сцени – Наталія Вайло, Аліна Горошинська, Тетяна Пащенко, Тетяна Задорожня.

Музичний настрій створювали – Віта Марчук, Світлана Дяченко, Олег Худько, Лариса Венгер, Любов Шевченко, Оксана Скрипник, педагогічний та учнівський колективи Оболонської ЗОШ І-ІІІ ст. Хореографи – Тетяна Моргун, Оксана Дорошенко зі своїми хореографічними колективами «Віва Денс» та «Оболонянка». Юні вокалісти – Вікторія Проскурня, Ольга Рябич, Вікторія Полив’яна, Яна Васецька, Юлія Міщенко, Діана та Ілона Міхно. Кліпмейкер – Володимир Коваленко. Ведучі свята – Станіслав Клименко та Лариса Гаркава. Святковий фільм підготував колектив Оболонської школи: О. Кайдалова, Л. Шевченко, В. Кривенко, Ю. Бобровицький.

Нових ідей, перемог, щедрих ужинків на освітянській ниві, процвітання та добробуту вам, шановні працівники освітянської галузі Семенівщини! Зі святом!

mt_gallery: День вчителя 2016

Олена БУГАЙ,
Михайло ПОГРІБНИЙ

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# elpog 29.09.2016, 18:45
Гарне свято зробили для наших вчителів тільки із старого покоління тільки двое наш славний ..камертон.. і Ніна Андріівна а де ж інші хотілося б побачити більше старого покоління які віддали свое життя школі низький вам уклін вчителі.
# Роза 29.09.2016, 18:47
А у нашому хуторі це вже стало нормою!!!!! Забуваємо ветеранів, забуваємо історію!!!!!!!!!!
# pravda 01.10.2016, 16:23
Цитую elpog:
Гарне свято зробили для наших вчителів тільки із старого покоління тільки двое наш славний ..камертон.. і Ніна Андріівна а де ж інші хотілося б побачити більше старого покоління які віддали свое життя школі низький вам уклін вчителі.

Дуже прикро,що ти не знаєш як звати Бондарєва О.Г.Чи ти вже так обнаглів?
# Вічно молода подружка очільників 30.09.2016, 00:55
На 15 фото груповий каматоз))))))))
# принцеска 06.10.2016, 18:55
А зал то пустий. Концерт для вчителів без вчителів,не відпустили їх з уроків.
# pravda 07.10.2016, 16:07
:Мені не зрозуміло за які заслуги нагородили Лопату Л,В,Грамотою Верховної Ради України? Чи не готують Люду на заслужену?В неї багато (досягнень).