b_385_225_16777215_0_0_images_news_2017_03_yYDluexebog.jpg

Ще одна берегиня спадщини свого народу, яка своїм натхненням і талантом, істинним патріотизмом та щирою вірою в краще майбутнє відроджує і примножує велич та славу рідного краю.

Народилась Вікторія 22 березня 1996 року. Змалечку вона була ближче до художнього мистецтва, але згодом відчула в собі любов до танцю. Вікторія завжди прагне до вдосконалення, працює над собою. Говорить, що саме бажання «пахать до сьомого поту» і привело її на стежину хореографії.

У кожній людині є сонце, тільки дайте йому світити (Сократ)

Навчалась Вікторія в Семенівському НВК №2, закінчила Гадяцьке училище культури ім. І. П. Котляревського за спеціальністю «Народна хореографія», танцювала в ансамблі народного танцю «Джерело» (кер. Г. О. Островний ), зараз навчається в Київському університеті культури і мистецтва на кафедрі «Сучасна хореографія».

«Раніше моїм хобі було малювання, це заняття мене надихало та захоплювало, але через мій непосидючий характер я обирала ще більш активні заняття. У школі грала у збірній із волейболу. Зараз же, як і раніше, люблю відвідувати театри, галереї та виставки сучасних митців. Для мене мрія – це правильно обрати свій шлях, знайти  свою життєву дорогу. Адже, на мій погляд, найголовніше – не прожити своє життя марно та бездумно», – поділилась своїми думками з нашими читачами Вікторія.

Є багато відомих популярних людей у хореографічній сфері, які за своє життя досягли значних висот і на яких рівняється Вікторія, але на першому місці та прикладом для неї є її мама. Девіз: «Якщо ти відчуваєш, що здаєшся, згадай, заради чого ти тримався до цього».

Олена БУГАЙ

b_385_225_16777215_0_0_images_news_2017_03_9qwozQh9lqs.jpg

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!