b_385_225_16777215_0_0_images_news_2017_11_IMG_7820.jpg

Світ змінюється, з кожним днем з’являється все більше технологічних рішень та відкривається безліч можливостей. Сучасні технології доступні зараз і в Семенівському НВК №2.

Для проведення хімічних дослідів разом з звичайним лабораторним обладнанням використовуються цифрові вимірювальні лабораторії. Цифрові лабораторії Einstein – це приладдя, що дозволяє швидко робити вимірювання, створювати графіки і таблиці отриманих даних, робити їх математичну обробку.

Цифровий комплекс Einstein працює на базі реєстраторів нового покоління, які проводять автоматизований збір та обробку даних, забезпечують надвисоку точність та чутливість і в той самий час вони прості у використанні, з ними можна проводити дослідження навіть в польових умовах. Цікво та змістовно проходять в нашій школі уроки хімії, на яких учитель хімії Геннадій Крижній ефективно використовує можливості обладнання кабінету.

Нещодавно Геннадій Миколайович взяв участь в роботі районного семінару учителів хімії на тему «Впровадження проектних технологій на уроках хімії» в Криворудській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. на якому ділився досвідом застосування цифрових вимірювальних лабораторій.

Семенівський НВК №2

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!