b_385_225_16777215_0_0_images_news_2017_sud.jpg

Тепер зловмисники під домашнім арештом чекають на суд.

Прокуратура Полтавщини затвердила і направила до Семенівського районного суду для розгляду по суті обвинувальний акт щодо двох мешканців Полтавщини, яким інкримінується скоєння злочину за ч. 3 ст. 369 КК України (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі за вчинення нею в інтересах того, хто пропонує та надає таку вигоду, дій із використанням наданого їй службового становища, вчинені за попередньою змовою групою осіб). Про це повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прокуратуру Полтавщини.

Як повідомив прокурор відділу прокуратури області Сергій Лаган, досудовим розслідуванням з’ясовано, що у червні 2018 року обвинувачені у службовому кабінеті начальника Семенівського відділення поліції надали йому 2,5 тис. грн. За допомогою хабара вони хотіли вирішити питання про повернення їм тимчасово затриманої автівки без надання документів, що підтверджують право власності на неї. Проте правоохоронець відмовився від грошей і викликав працівників внутрішньої безпеки.

Зараз обвинувачені перебувають під цілодобовим домашнім арештом.

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Засиратор жизнєй брехунів 09.08.2018, 19:06
просто мало предложили :lol: :lol:
# Oleg 10.08.2018, 03:39
Ну молодці,насмішили,2,5 тис.грн.Хоча б вже в зеленій валюті то куди не йшло.Ви ж його просто образили таким відношенням до його чину. :-)