rda.jpg

20 березня в приміщенні малого залу райдержадміністрації відбулася методична нарада для фахівців із соціальної роботи Семенівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Нараду проводила директор центру Катерина Ніколенко, яка наголосила на необхідності упорядкування справ соціального супроводу та іншої документації, що ведеться фахівцями із соціальної роботи для проведення супервізії у 2019 році. Заступник директора-начальник відділу соціальної роботи Наталія Лопата повідомила про зміни у формах звітності, зосередила увагу на якості виконання звітів. Обговорено питання якісного підходу до виявлення сімей та осіб, які перебувають в складних життєвих обставинах.

На нараду було запрошено завідувача сектору активної підтримки безробітних Семенівської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості Тетяну Баранцову, яка повідомила про реалізацію в районі проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» та заплановану зустріч 26.03.2019 року з представником Громадської асоціації «Аграрна наука та практика» в приміщенні Семенівської райдержадміністрації.

Семенівський РЦСССДМ

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Друг Алины Кабаевой 22.03.2019, 09:28
Скучнооооооооооооооооооо!!!!!