b_385_225_16777215_0_0_images_news_2019_09_20190823_150630.jpg

23 серпня в селі Бакумівка відзначили подвійне свято – День села та День Державного Прапора.

Завітали на свято не лише мешканці села, а й гості з сусідніх сіл Тройняки та Заїчинці. Були на урочистостях й почесні гості: сільський голова Сирота Сергій Гаврилович, директор СТОВ «Говтва» Колісніченко Володимир Володимирович, керуючий СТОВ «Говтва» Балацир Олександр Миколайович.

Хвилиною мовчання було вшановано загиблих в АТО українських воїнів та всіх борців за незалежність України.

Очільник села привітав усіх присутніх із подвійним святом і побажав здоров’я, миру, благополуччя, добробуту й злагоди в усіх родинах. Привітав мешканців села зі святом і директор СТОВ «Говтва» В. І. Колісніченко, подарувавши пісенний подарунок.

На святі вшанували та привітали наймолодших жителів села Матвієнко Владиславу, Адамову Єву, Хіджакадзе Емілію, першокласників Дуденченко Вероніку і Омельченко Каріну та випускників школи Дзюбан Марину та Дзюбан Олександру. А ще вшанували та привітали нашого односельця – Лисюка Олександра Івановича, який кожного року готує смачну юшку та запашну кашу на День села. Святковим концертом вітали бакумівців талановиті артисти з ансамблю «Джерело» Шкурупіївського Будинку культури Решетилівського району. Продовжилось святкування народними гуляннями з юшкою, кашею, конкурсами та дискотекою. На думку господарів і гостей, свято вдалося. Воно виконало свою основну місію − об’єднало людей, і ще довго зігріватиме їх приємними спогадами.

Тож безмежно вдячна усім, хто взяв участь в організації та проведенні цього святкового заходу.

Марія ВЕЛЕКДАР,
завідуюча клубу

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!