b_385_225_16777215_0_0_images_news_2020_photo-256889_1280.jpg

Розпочав челлендж депутат Оболонської ОТГ Юрій Костюк на своїй сторінці у мережі Facebook. Він доступний за хештегами #Славен_рід_семенівський, #Наші_видатні_земляки, #Ніхто_не_забутий.

У публікації Юрій розповідає про видатного жителя Оболоні, Заслуженого лікаря України, лікаря-хірурга, завідувача Оболонської лікарні Прокопа Івановича Назарця, ім’ям якого названа одна із вулиць у селі.

«Буду радий познайомитися із вашими земляками, в честь яких названі вулиці, або інші топоніми. Сподіваюсь дана ініціатива отримає продовження», – зокрема, йдеться у повідомленні.

Долучайтесь і ви!

«Семенівські вісті»

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

-5 # святослав 16.01.2020, 18:38
Цікава і важлива тема для тих,хто виховується на наших традиціях,нашій - РІДНІЙ Українській історії,видатних особистостях,наших Героях. Так робиться в усьому цивілізованому світі ,Невиліковна,холуйсько-совкова Семенівщина не з цих!Під час декомунізації старих назв вулиць,ці-затяті вороги Української України,,на зло,,нащадкам,поназивали вулиці - ,,очеретяними, садовими, степовими, забур'яненими,,і крім Оболоні,жодної тими іменами,якими б пишалися нащадки!Про кого і що писатимеш?!
+4 # Мотоблок Вовчика 17.01.2020, 13:25
та закрий ти рота - скотиняко невиховане, хай у тебе на лобі виросте здоровий Х....Й а в отому місці хай він отпаде