b_385_225_16777215_0_0_images_news_2020_07_S1440003.JPG

Ще зовсім нещодавно ми на нашому сайті розповідали про початок жнивної кампанії – гарячої пори у Семенівському району. Зокрема, першим стартувало приватне с/г підприємство «Дружба». Але днями з’ясувалися, що жнива у господарстві набагато «гарячіші» – увесь тиждень, перешкоджаючи збору врожаю, на території Очеретуватської сільської ради перебувають співробітники Семенівського відділення поліції.

Поліцейські пояснили своє декілька денне патрулювання і блокування роботи комбайнів тим, що на одній із земельних ділянок роботи ведуться незаконно.

У п’ятницю, 10 липня, щоб дізнатися про деталі ситуації, на це поле завітала і «Телерадіокомпанія-Інформ».

Запрошуємо всіх небайдужих дати оцінку діяльності наших правоохоронців. Особливо просимо це зробити нашого народного депутата Анастасію Ляшенко.

Шановна Анастасіє Олексіївно! Нещодавно Ви писали: «Ми живемо у ПРАВОВІЙ державі, тому, на моє глибоке переконання, абсолютні усі справи, ситуації і конфлікти повинні вирішуватися в правовому полі, винні повинні нести справедливе покарання, невинним нічого боятися, а всі разом ми мусимо щодня пам’ятати, що маємо не лише права, але й обов’язки, наскільки б банально це не звучало».

Ви живете у правовій державі, тоді в якій державі живемо МИ?

Далі буде...

«Семенівські вісті»

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

+1 # Роза 13.07.2020, 07:29
Може вони хочуть, щоб з ними поділилися)))))
# Чорний кіт 13.07.2020, 07:58
Міліцію то переіменували на поліцію, провели гарну реформу, але багато хто як був ментом, так і залишився ним );(
# Ясне сонечко 14.07.2020, 06:47
новий вид злочинців - злочинці-партізани. Вони ховаються в кукурудзі і незаконно ночами сіють пшеничку. Оце їх наша доблесна поліція і ловить |-) |-)