b_385_225_16777215_0_0_images_news_2020_11_E746841E-50FE-4063-B612-BD87EA5B2DAD.jpeg

Народилась 5 травня 2006 року. Живе в селі Малинівка. Навчається в Устимівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

«Дуже люблю малювати. Але, окрім цього, мені подобається робити картини з рису, гороху, квасолі. Маю дуже розвинену уяву. Люблю дивитися шоу талантів, брати натхнення звідти і творити», – ділиться своїми думками Альонка.

Юна дівчинка полюбляє вчитися в школі, надає перевагу мистецтвознавству та трудовому навчанню, адже саме там вона розкривається в повній мірі.

«Мені в дитинстві, коли було років 8-9, бабуся купувала дитячий журнал «Саша і Маша». Там був оголошений конкурс, який полягав у тому, щоб намалювати інопланетянина, як його уявляєш. Я дуже старалась, фантазуючи та малюючи, відправила свій малюнок на конкурс і здобула омріяну перемогу та приз – набір для виготовлення гравюри», – хвалиться Альона про свою першу перемогу в конкурсі малюнків.

Дівчинка дуже вдячна своїй любій бабусі за те, що вона допомогла розвити талант та хист до малювання, адже саме від неї він їй передався. Альонку надихає природа та її оточення, адже саме так вона може дати крила своїй уяві – творити нові малюнки.

У восьмому класі вона мала дві свої виставки в школі. Дівчинка навіть уявити не могла, що матиме колись виставку своїх робіт у стінах рідної школи. У неї було багато гарних власних витворів мистецтва, і її вчителька запропонувала організувати їх виставку. Так з її роботами ознайомилось ще більше людей.

Альонка планує здобути у школі повну середню освіту та вступити до художнього училища. Для неї головне і надалі розвивати свій хист до малювання, творити і знаходити ще більше прихильників її творчості.

Девіз дівчини: «Талант не має віку».

Олена БУГАЙ

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# святослав 03.12.2020, 15:09
,,Освітянам,, які у мережах спілкуються ,,ізиком,, окупантів :,, Гововорити чужою мовою у своїй країні - неприродно .Це так - якби пси нявкали..!,,Хто сказав ?! А мали б знати ! Петро Яцик ! Так , це той - чиїм ім'ям названий Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика і на який ви напрявляєте своїх дітей !