Депутат Оболонської сільської ради Володимир Махно («Рідне місто») одним із перших пунктів своєї депутатської діяльності визначив вирубку лісосмуг і розчистку проїжджої частини.

– У нас була нагальна проблема – лісосмуги дуже позаростали та ускладнювали дорожній рух. Неможливо було навіть розминутися, не говорячи вже про безпеку руху автобусів, маршруток і т. п.», – говорить обранець, зазначаючи, що у вирішенні даного питання знайшов спільну мову з Оболонським сільським головою. Тож Володимир, як представник села Матвіївка, разом із очільником громади Борисом Пустовойтовим узялися за організацію робіт.

Раніше, за часів головування у Наріжанській сільській раді Валерія Махна, батька новообраного депутата, дорога від Наріжжя до Матвіївки завжди розчищалася. Відрізки у 50-100 метрів закріплювалися за однією людиною. Нині цього немає, але Володимир Валерійович, користуючись довірою жителів, котрі обрали його депутатом, вирішив відродити цю добру традицію, адже справа стосується кожного жителя села.

Одна з головних причин, через яку дорогу не чистили, – бюрократичне ставлення правоохоронців до процесу вирубки. Але В. В. Махну вдалося досягнути «джентльменської угоди» з поліцією. Повен натхнення, він сказав: «Дякую всім жителям нашої громади, які відгукнулися на мою пропозицію і вийшли на допомогу. Хочеться також подякувати начальнику поліції, який із розумінням поставився до нашої проблеми та допомагав тим, що не втручався (як це було раніше), також особлива вдячність Борису Васильовичу Пустовойтову, котрий підтримав мою ініціативу, приїхав та особисто поспілкувався з людьми. Надіюся, що ми й надалі будемо співпрацювати, і наша дорога буде такою ж гарною, якою ми її зробимо!»

Гілки, що залишилися після вирубки, планують порізати на щепу та відправити до соціально важливих закладів громади. Роботи по доведенню дороги до ладу не припинятимуться, адже в планах молодого обранця – пошук і залучення місцевих підприємців, які мають техніку для робіт зі зняття органічно-земляного шару з асфальтного покриття. Це дасть змогу ще на 6-7 метрів розширити цей автошлях.

Михайло ПОГРІБНИЙ

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Роза 14.04.2021, 08:11
Пропоную ввести рубрику і так і назвати її: ану ляпни і ти щось)))