b_385_225_16777215_0_0_images_news_2018_07_IMG_0806.jpg

Нещодавно викладачі та студенти екологи I курсу Полтавської державної аграрної академії з робочим візитом завітали до національного природного парку «Нижньосульський».

Мета візиту – ознайомлення з територією НПП «Нижньосульський» для налагодження тривалої та тісної співпраці між природоохоронною установою та вищим навчальним закладом.

У рамках візиту до національного природного парку «Нижньосульський» викладачі та студенти пройшли екологічними стежками «Онішківська», «Подорож до озера Судевське», ознайомилися з ландшафтами, флорою та фауною.

Приїзд студентів та викладачів – це лише перший крок у виконанні підписаного договору про співпрацю. За умовами договору, співпраця передбачається в розробці та проведенні спільних тематичних еколого-освітніх проектів та програм, підготовка та здійснення спільних інформаційних та видавничих проектів, поширення екологічних знань, залучення громадськості до збереження біорізноманіття та екосистем, проведення спільних наукових досліджень на території Парку, виконання студентами наукових кваліфікаційних робіт.

Відділ екологічної освіти НПП «Нижньосульський»

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!