b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_NATO.jpg

КИЇВ. 16 вересня. УНН. У Львівській області стартували спільні українсько-американські навчання "Репід Трайдент-2014", в яких беруть участь військові з 15 країн світу. Про це УНН повідомляє з посиланням на "Радіо Свобода".

Повідомляється, що найбільш чисельною є українська група – понад 600 військових, зокрема й учасники бойових дій на сході України, а також американська група – близько 200 осіб. Військовослужбовці використовуватимуть власну табельну зброю і українські бойові машини. Вперше участь у "Репід Трайдент" беруть іспанські військові.

За словами, американського полковника Фреда Рензі, американці не привезли в Україну своєї техніки.

"Для нас теж дуже корисно провести навчання з різними країнами в Україні. Торік я був на таких навчаннях і знову попросився сюди керівником»" – сказав Рензі.

Українсько-американські навчання розпочались з підняття українського і американського прапорів і виконання гімну обох країн.

Цьогорічні навчання передбачають дві фази – злагодження штабів за процедурою НАТО та індивідуальної підготовки особового складу щодо виконання миротворчих операцій, а також розіграш сценарію миротворчої операції.

Особливістю цьогорічного навчання є те, що характерні риси гібридної війни, яка ведеться на сході України.

Військовослужбовці відпрацьовуватимуть спільні дії під час проведення миротворчої операції. Військові діятимуть згідно з натівськими стандартами щодо проведення миротворчих місії.

Навчання триватимуть до 26 вересня.

Джерело: http://www.unn.com.ua/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!