simbol.jpg

Вчора у Харкові міліція затримала близько двох десятків прихильників Комуністичної партії України, які намагалися провести у місті свій Марш миру попри рішення про його заборону, повідомляє кореспондент УНН.

Люди зібралися поблизу скверу Зеркальної струї. До сотні активістів мали прапор КПУ та намагалися провести марш. Однак до них вийшов судовий виконавець та повідомив, що є судове рішення про заборону мітингу. Раніше, міська рада також відмовила керівнику обкому КПУ Аллі Алєксандровській у дозволі на проведення акції. Однак активісти виразили незгоду з оголошеним судовим рішенням та почали вигукувати "Фашисти!", "Гестапо".

Міліція оточила людей і частина з них була проведена до міліцейських авто та автобусів. Серед затриманих мітингувальників була і колишній нардеп А.Алєксандровська.

Наразі вулиця Сумська у Харкові, поряд з якою проводили акцію комуністи, перекрита і на ній спостерігається велике скупчення правоохоронців. 

Джерело: http://www.unn.com.ua/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Українець 28.09.2014, 10:15
слава богу міліція хоч скимсь почала боротись ці два десятки пенсіонерів маразматиків канешно велика загроза і головна проблема на сьогодні для украіни молодці :o :-x :-*