b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_reiting.jpg

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Німці охоче підтримують пожертвами біженців з північній частині Іраку, що виявилося несподіванкою навіть для організаторів опитування. При цьому на боротьбу з Еболою, кризу в Україні та конфлікт у Газі жертвують не надто охоче. Про це повідомляє УНН з посиланням на Frankfurter Allgemeine Zeitung, що проводила опитування у в німецьких організаціях з надання допомоги.

Зокрема, міжнародна організація Карітас зібрала цього річ більше п’яти мільйонів євро, водночас для України — тільки 100 тисяч євро, а для профілактики лихоманки Ебола усього лише 11 тисяч євро. DKH (Diakonie Katastrophenhilfe) отримав більше трьох мільйонів євро для північного Іраку, в той час як для України — тільки 400 тис. євро.

На боротьбу з Еболою зареєстрували тільки 41 тисячу. “Aktion Deutschland hilft” усього за півтора місяці зібрав пожертвувань для Північного Іраку стільки, як для біженців з Сирії та Близького Сходу упродовж двох рокуів, а саме 4,2 млн євро в порівнянні з 3,8 млн. Для Гази надійшло менш ніж за два місяці тільки 200 тис євро. “Ебола-рахунок” організація відкрила тільки у п’ятницю.

На думку агенцій, найохочіше німці жертвують на конфлікти, у яких присутнє “явне зло” — наприклад, “IS-бійці” в Іраку. Надзвичайно висока готовність пожертвувати у разі стихійних лих: Для жертв тайфуну Хайянь, що трапився на Філіппінах в кінці минулого року, до “Aktion Deutschland hilft” надійшло 33 млн євро. Щодо конфліктів в Газі та в Україні, багато хто не зовсім впевнений, хто є злочинцем і хто — жертвою.

Джерело: http://www.unn.com.ua/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!