prokyror203.jpg

Сьогодні прокурору Дніпропетровської області наділи на голову сміттєву корзину. Про це повідомив заступник губернатора Дніпропетровської області Борис Філатов, повідомляє УНН.

Б.Філатов зазначив, що прокурору пред'явили кілька судових рішень про його бездіяльність, публічно звинуватили в кришуванні наркоторгівлі, корупції та знущанні над підлеглими.

Як повідомляли місцеві ЗМІ, активістів у приміщення прокуратури не пускали, однак натовп виламав двері.
У кабінеті прокурора активісти зірвали з лацкана піджака Федика значок "Українська прокуратура" і кілька разів ударили його по обличчю. Після цього йому на голову висипали вміст урни для паперів.

Глава люстраційного комітету Дніпропетровська Таміла Ульянова висунула прокурору ультиматум: в 24 години написати заяву про відставку і покинути кабінет.

"Наступного разу ми не зможемо зупинити невдоволення людей", - сказала вона.

Джерело: http://www.unn.com.ua/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Злидня 30.09.2014, 19:33
Я ні в койому разі не злорадствую, але чого наші "свідомі" бездіяльничають?Тут куда неплють - представники "банди".Я нікого ні до чого не закликаю, але...Нуда, памятник здачі не дасть, герої :sigh:
# Аттила 30.09.2014, 19:47
Формируем отряды! Начинаем бой! Кто победил тот власть! Ура!!!
# Дульсинея 30.09.2014, 19:49
А шо?Ідем в європу!Там всі так роблять.Хоть би нашим ніхто не сказав, що там геї роблять з непокорними :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: