stari.jpg

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Сьогодні в Україні відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Про цеУНН повідомили у прес-службі Мінсоцполітики.

"1 жовтня в нашій державі відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу українського суспільства до своїх найстарших представників.

І які б важкі часи не переживала нині Україна, ми завжди будемо вдячні ветеранам війни і праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям за те, що вони на прикладі власного життя довели: Україну не здолати!

Всі ми зобов’язані дарувати тепло й увагу цим людям, спілкуватися з ними і бути вдячними. А головне – наповнювати кожен їхній день любов’ю, щоб наші пенсіонери та ветерани відчували постійну підтримку та турботу.

Щиро вірю, що спільними зусиллями, ми зможемо зробити ще більше, ніж уже зроблено, що ефективність зусиль держави у цьому напрямку дедалі нарощуватиметься. Про це потурбуємося ми – їхні діти й онуки, та забезпечимо конкретними справами, владними рішеннями та щоденною увагою.

Хочу побажати старшому поколінню найголовнішого – здоров’я. Залишайтеся діяльними й активними.

Миру, добра і щастя Вам!", - йдеться у привітанні міністра соціальної політики України Людмили Денісової.

Джерело: http://www.unn.com.ua/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!