b_385_225_16777215_0_0_images_news_2016_Oblast_14dee3248173d5fea6c30bb1244716-bigimg.png

Політикум Полтавщини цієї осені вкотре активізувався. На сесіях обласної ради провладні політичні сили на чолі з БПП, опікуючись власними споживацькими інтересами, настирно «просували» питання про погодження на користування надрами невідомим представникам новостворених фірм без гарантій на підтримку соціальної сфери та відшкодування громадам збитків. Сподівалися на загальний «одобрямс». Та вийшло не так, як хотілося. Приміром «Батьківщина» проявила принциповість. Її депутати на чолі з головою фракції, першим заступником голови обласної ради Євгеном Холодом, не стали «торгувати» полтавськими надрами, натомість самі потрапили у «чорний список» «ворогів Президента».

Відтепер Євгена Холода всілякими способами намагаються позбутися. До показового цькування підключилися й «вірні песики» БПП – ляшківці, яких використовують просто як "торпеду" проти "Батьківщини" та інших політсил, для яких інтереси громади  понад усе.

Один із клоунів-радикалів — Мосійчук на своїй сторінці у Фейсбуці поспішив повідомити: «У Полтаві прийняв (!) участь в нараді за участі голів фракцій Полтавської облради... депутати облради звернулися... з вимогою винести на найближчу сесію питання щодо звільнення з займаної посади першого заступника голови Євгена Холода».

b_385_225_16777215_0_0_images_news_2016_Oblast_14741191_1191992004177535_2030465806_n.jpg

До речі, ще зовсім недавно усі без винятку представники політичних сил беззаперечно визнавали Євгена Холода професіоналом, грамотним економістом й господарником. І раптом ставлення до нього кардинально змінюється на протилежне. Як видно з опуса Мосійчука, депутати звинуватили Холода в тому, що він, мовляв, займає деструктивну позицію і зриває опалювальний сезон! Ну а як же інакше? Прийшов холод — воюємо з Холодом! І чомусь зовсім забулося, що саме фракція “Батьківщина” та її нинішній голова Євген Холод, а також “Свобода” й “Рідне місто” виступали проти тарифного геноциду, за мораторій цін на комуналку, а також, щоб полтавський газ йшов насамперед полтавським людям.Та й в решті-решт справа тут не в логіці чи здоровому глузді, адже ролі заздалегідь, як годиться, погоджено у найвищих столичних кабінетах. Нині вони вже роздані і за виставу заплачено. Кожен голос проти “занадто розумного” Євгена Холода коштує від 10 до 20 тисяч доларів. Ось за яких фінансових умов у Полтавській обласній раді анонсовано шоу “Полювання на Холода, який зриває опалювальний сезон”. Ті, хто хоче дорватися до Полтавських надр, готові платити будь-які гроші аби тільки прибрати "неугодного".

Цікаво, що у своєму фейсбуківському звіті Мосійчук з гордістю похвалився, що на нараду прийшли голова облради та адміністрації! Аякже — це ж, як кажуть у спорті,обов'язкова програма! “Консенсунс досягнено!”, — бадьоро рапортує Мосійчук. Ще б пак — такі гроші обіцяні, а декому навіть заплачені вже...Що вийде з цієї політичної каші місцевого ґатунку, завареної слугами офшорного злодія — покаже наступна сесія. Втім вже зараз від неї тхне, м’яко кажучи, неприємним душком…

Ірина Антонець

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Хохол 13.10.2016, 15:41
А скільки наші депутати обласні бабла получать? Куцевол і Кабачок?
# мішель 13.10.2016, 18:04
Наші не придаються....наші скидаються на підкуп... :lol: :lol: :lol: