Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/news/2014/maidan3.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2014/maidan3.jpg'
maidan3.jpg

Біля будівлі Адміністрації Президента активісти Автомайдану палять шини та вимагають зустрічі з представником Глави держави.

Активісти протестують проти переслідувань активістів за недавню "народну люстрацію" Шуфрича в Одесі. Про це написав на своїй сторінці в Facebook журналіст Віталій Уманець.

"У той час, коли відпускають на волю командира роти "Беркута" Садовника, який є підозрюваним у масових вбивствах людей на Майдані, коли прокуратура не бачить складу злочину в діях Добкіна, Кернеса і того ж Шуфрича, який керував тітушкамі на Майдані, коли ЖОДНОГО ДАІшника або судді за фальсифікацію справ проти майданівців минулої зими не покарано, активістів, які через бездіяльність влади змушені вдатися до безпосередньої люстрації зрадників і злочинців, буквально за тиждень всіх знайшли і стали викликати на допити!" - написав Уманець.

Джерело: http://ukr.obozrevatel.com/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Рибак 10.10.2014, 16:29
Переписать цих уродів, арештувать і заставить язиками злизувать копоть! Злякались, що Нестор з братвою по одному переловить - побігли заручиться піддержкою Вальцмана...