Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/news/2014/Others/384038836.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2014/Others/384038836.jpg'
384038836.jpg

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. Сьогодні у центральній частині міста проводяться заходи з масовою участю громадян, відповідно до раніше поданих заявок. Наразі біля законодавчого органу України зібралося близько 8-ми тисяч чоловік. Охорону громадського порядку забезпечує близько 4-х тисяч працівників структурних підрозділів київської міліції. Про це УННповідомили у прес-службі ГУМВС України в м. Києві.

Близько 12:30 окремі учасники акції вдалися до вчинення протиправних дій. Група агресивно налаштованих мітингувальників почали кидати в напрямку правоохоронців та адмінбудівлі ВРУ димові шашки і провокувати працівників міліції на конфлікт.

Наразі правоохоронці закликають громадян припинити порушувати громадський порядок та проводять заходи щодо його відновлення.

"Міліція вкотре закликає організаторів та учасників масових заходів проводити акції виключно в правовому полі з дотриманням вимог чинного законодавства. Просимо поводитися цивілізовано, толерантно ставитися один до одного, не піддаватися на можливі провокації та не створювати конфліктних ситуацій, а також сприяти правоохоронцям у виконанні їх функцій щодо охорони правопорядку.

Наголошуємо, що особи, винні у порушенні вимог чинного законодавства нестимуть адміністративну або кримінальну відповідальність. Правоохоронці реагуватимуть на будь-які прояви неповаги до Закону та вчинення правопорушень незалежно від статусу та політичних поглядів осіб, які їх порушують", - йдеться у повідомленні.

Джерело: http://www.unn.com.ua/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!