rada.jpg

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Президент України Петро Порошенко сьогодні обговорив із прем'єром Арсенієм Яценюком, який є лідером "Народного Фронту" та міським головою Львова Андрієм Садовим, який є лідером об'єднання "Самопоміч" формування коаліції, передає УНН з посиланням на повідомлення речника Глави держави Святослава Цеголка у Facebook.

"Глава держави займається формуванням потужної демократичної коаліції в парламенті. Для цього Петро Порошенко провів сьогодні зустріч з Арсенієм Яценюком. Також президент зустрівся з Андрієм Садовим. Переговори продовжуються", - написав С.Цеголко.

Нагадаємо, екс-заступник голови РНБО Вікторія Сюмар повідомила, що буквально у ці хвилини тривають консультації лідерів “Народного фронту” з лідерами БПП з приводу майбутньої коаліції.

Як повідомялось раніше, 26 жовтня Президент України Петро Порошенко повідомив, що консультації про створення парламентської коаліції почнуться у понеділок.

П.Порошенко також додав, що перемовини завершаться протягом 10 днів підведення підсумків виборів.

"Коаліційні консультації розпочнуться вже завтра, до яких, я думаю, всіх лідерів партій запросять", - сказав він.

Нагадаємо, ЦВК опрацював 65,88% протоколів: “Народний Фронт” - 21,70%, “Блок Петра Порошенка” - 21,41%, “Самопоміч” - 11,12%.

Джерело: http://www.unn.com.ua/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!