b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Others_cipr.jpg

Інформація з приводу ситуації в агрохолдингу "Агрейн" містить неправдиві факти та безпідставні звинувачення

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Адвокатська контора "Коннов та Созановський" звернулася з офіційним листом до посольства Кіпру в Україні з проханням спростувати або підтвердити справжність змісту листа посла Кіпру, направленого ним Генеральному прокурору України з приводу ситуації в агрохолдингу "Агрейн", повідомляє УНН.

Зокрема, представники адвокатської контори повідомили, що інформація, яка розміщена на декількох ЗМІ з посиланням на лист посла Кіпру до Генпрокурора України, містить неправдиві факти та безпідставні звинувачення.

"Подібні звинувачення є безпідставними, адже базуються на недостовірних фактах. Розповсюдження подібної інформації є недопустимим. Компанія RODOSAR TRAIDING LIMITED, зазначена у листі, який розповсюджено від Вашого імені, не є власником AGREIN HOLDING, а є лише компанією, яка керує трастом PNP Agri Trust, який володіє 50% акцій холдингу. Інша частина акцій Agrein Holding належить DNS Trust ( Кіпр), права якої були порушені, внаслідок чого було й ініційовано кримінальне розслідування, яке ведеться в рамках українського кримінального права та процесу", - зазначили в адвокатській конторі.

Крім того, юристи поінформували, що О.Грицюк, який також згадується у зазначеному листі посла, ніколи не був та не є співробітником адвокатської контори "Коннов та Созановський".

У зв’язку з вищевикладеним, юристи "Коннов та Созановський" висловили готовність надати детальну інформацію по суті ситуації в Agrein Holding. Разом з тим, вони просять підтвердити або спростувати факт розповсюдження вказаного листа послом Кіпра. В разі підтвердження вказаної інформації, адвокати “Коннов та Созановський” вимагатимуть спростування недостовірної інформації, яка ганьбить честь та ділову репутацію компанії - одного з лідерів українського юридичного ринку.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили про те, що Посол Республіки Кіпр в Україні Вассос Чемберлен звернувся до Генерального прокурора України Віталія Яреми щодо ситуації навколо агрохолдингу "Агрейн".

Джерело: http://www.unn.com.ua/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!