oblrada2.jpg

Депутати обласної ради у Зінькові планують розглянути 108 основних питань порядку денного. Сьогодні, близько 10:00, розпочалося пленарне засідання 2-ї сесії Полтавської обласної ради 7-го скликання. Як і усі сесії цього року, ця — виїзна — і проходить вона у Зінькові. Попередня проводилася у Лохвиці. Тоді депутати встигли розглянути близько 80 питань. Відео

Сьогодні до порядку денного внесли 108 основних питань. Серед них — зміни до бюджету 2018 року та до обласних програм, нормативна грошова оцінка державних земельних ділянок, наданих у користування ПрАТ «Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат», ТОВ «Біланівський гірничо-збагачувальний комбінат» та ТОВ «Єристівський гірничо-збагачувальний комбінат», затвердження кандидатур на присудження щорічної Премії Верховної Ради України, використання червоно-чорного прапора на території Полтавської області тощо.

Станом на 10:15 на сесію зареєструвалося 68 з 84 депутатів Полтавської облради. Онлайн-трансляція засідання сесії ведеться на каналі облради в YouTube.

Джерело: https://poltava.to/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!