Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/news/2014/Politic/bugichuk.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2014/Politic/bugichuk.jpg'
bugichuk.jpg

Про це голова Полтавської облдержадміністрації заявив сьогодні, 12 листопада, на прес-конференції в ОКІА «Новини Полтавщини».

«Сьогодні оголошено офіційні результати позачергових парламентських виборів, і зараз формується коаліція. Політична сила, яку я  представляю, не отримала власної фракції у Верховній Раді. Тому керівництвом і Політрадою ВО «Свобода» прийнято рішення, що представники партії, які працювали в Уряді, голови ОДА та РДА заявляють про складання своїх повноважень», – сказав  Віктор Бугайчук.

Заяви про звільнення з посад також уже написали  голови шести РДА: Зіньківського, Кобеляцького, Семенівського, Чорнухинська, Чутівського та Шишацького районів, що є членами політичної партії ВО «Свобода», а також заступник голови Полтавськох ОДА-керівник апарату Роман Чабановський. 

Віктор Бугайчук зауважив: "Я переконаний в тому, що реформи в Україні - річ незворотня і політичні сили, які перемогли на позачергових парламентських виборах, приречені на те, щоб домовлятися". За словами В.Бугайчука, усю відповідальність за ситуацію в країні на сьогодні мають взяти на себе партії, що увійшли до правлячої коаліції.

Нині Віктор Бугайчук продовжує виконувати роботу голови Полтавської облдержадміністрації.  Заяву направлено до адміністрації  Президент України.

Джерело: http://www.adm-pl.gov.ua/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Дульсинея 12.11.2014, 15:36
Чи плакать, чи радуваться???? :sad:
# Українець 12.11.2014, 18:42
не довго музика грала а вообще потрібно уміти красиво піти :o :oops: :-*