lucenko.jpg

Слідство має 12 версій про замовників вбивства активістки Катерини Гандзюк, але виділяють три.

Про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1 + 1" заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"Я в голові є як мінімум три прізвища основних підозрюваних в замовленні [вбивства Гандзюк] з 12 версій, які були висунуті, в тому числі у співпраці слідства з Катею Гандзюк. Якщо зараз я вам скажу хоч одне прізвище, я цим не допоможу слідству" , - сказав Луценко.

За словами генпрокурора, підозрюваний в організації нападу Сергій Торбін поки не називає замовника. 

"Але з тих матеріалів, якими я володію, слідство ще кілька днів тому впевнено могло зробити серйозні кроки для затримання замовника", - зазначив Луценко.

Глава ГПУ додав, що сливи інформації про хід розслідування з боку активістів шкодить слідству, але він "має серйозну впевненість", що замовник в кінці буде встановлений.

Луценко також сказав, що на наступному тижні сподівається на успіхи в цій справі від СБУ, яка займається встановленням замовника нападу на Гандзюк.

Як повідомляв "Апостроф", 7 листопада стало відомо про спалах будинку Ігоря Павловського, якого вважають фігурантом у справі активістки Катерини Гандзюк. За словами речника МВС Артем Шевченко, пошуки вбивці Катерини Гандзюк ускладнює велике коло підозрюваних - потенційних замовників. До слова, вбивство Гандзюк загрожує колапсом влади в передвиборний період, сказала активістка Соломія Бобровська.

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!