b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_081.jpg

Президент Петро Порошенко у разі програшу на виборах 31 березня або 21 квітня робитиме ставку на вибори до Верховної Ради.

Про це йдеться в статті "Української правди" "Я. Ти. Він. Вона. Який "План Б" у Порошенка, Тимошенко і Зеленського".

У команді президента переконані, що, незалежно від результатів голосування, Порошенко залишиться у політиці.

"Петро – не та людина, яка просто так візьме і зникне. Порівняно з іншими він достатньо молодий і у нього залишаються амбіції, від яких він не відступиться", – переконував УП член штабу чинного президента. 

Відзначається, що так звану передвиборчу "сітку" Порошенка будують з прицілом одразу і на президентські, і на парламентські вибори.  

Якщо Порошенко програє президентські вибори, то він збирається іти на вибори в Раду першим номером партії БПП "Солідарність". Але перед цим партію перейменують. З назви приберуть згадку про Петра Порошенка і залишать лише "Солідарність".

За словами співрозмовників з оточення президента, найбільш небажаним для нього варіантом є програш уже у першому турі.

"Більш боляче буде програти у першому турі. Це означатиме, що всім треба пакувати валізи і йти у довгу відпустку за профнепридатністю. У другому турі програти неприємно, але програш у першому буде просто катастрофою", – зізнався один зі штабістів Порошенка.

У разі перемоги на виборах президента Порошенко хоче запропонувати перший номер списку своєї партії прем'єру Володимиру Гройсману.

За планами чинного президента, до "Солідарності" мають приєднатися спікер ВР Андрій Парубій і секретар РНБО Олександр Турчинов. Також він планує втримати групу "УДАР" Віталія Кличка.

Щоправда, бажання київського мера і Порошенка суттєво розходяться – станом на зараз "УДАР" готується до самостійного плавання на парламентських виборах.

Джерело: https://www.pravda.com.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Логопед_Парубія 25.03.2019, 15:42
Скоріше піде в інше місце |-)