b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_golovko.jpg

Валерія Головка зареєстрували кандидатом у народні депутати від Київського району Полтави, Полтавського та Котелевського районів. Сьогодні на сайті ЦВК України з’явилась оновлена інформація про кандидатів в депутати, які у разі перемоги представлятимуть Полтаву. Мова йде про 145 виборчий округ (Київський район Полтави, Котелевський, Полтавський райони).

Новим претендентом на перемогу по цьому мажоритарному округу став самовисуванець Валерій Головко, екс-голова Полтавської ОДА. У своїй програмі він пообіцяв зміцнювати місцеве самоврядування, розвивати території та опікуватись соціальним захистом населення.

Чому саме округ? Напевно, Валерій Головко розраховує на підтримку тих ОТГ, створенню яким він сприяв на посаді губернатора. Наприклад, на підтримку Коломацької ОТГ. 

Іншим кандидатом по 145 округу зареєстровано безпартійного самовисуванця Романа Стегнія, голову ліквідаційної комісії ДАК «Хліб України» Кобеляцького комбінату хлібопродуктів. Сильним конкурентом для Валерія Головка стане діючий нардеп Юрій Бублик, які двічі обирався по 145 округу.

До слова згадаємо про самовисуванця Дениса Поліщука, якого, як і передбачала«Полтавщина», зареєстрували кандидатом по 144 округу.

Також додамо, що партія «Слуга народу» підтвердила, що цю політсилу по 144-му та 145-му округах представлятимуть Дмитро Нальотов та Андрій Боблях. Про що «Полтавщина» писала раніше.

Джерело: https://poltava.to

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Чорне то журба 24.06.2019, 12:46
Хоче уникнути кримінальної відповідальності?