budget.jpg

«Навіщо нам газета, коли не вистачає грошей на захист медиків, на обладнання і ліки?»

На сайті Кременчуцької міської ради з’явилася петиція, у якій просять «Припинити випуск газети «Кременчуцькі новини», спрямувати кошти на медпрепарати та обладнання для протидії коронавірусу». Її автор – кременчуцька журналістка, представниця ГО «Європейський клуб» Лариса Гориславець наголошує у Фейсбуці, що кошти, передбачені на випуск газети, краще віддати на медицину, тим паче у теперішній час.

«Під час коронавірусу гроші платників податків мають працювати на здоров’я людей. Більше 700 тисяч бюджетних гривень вже заплатили за газету в березні.

Тим часом усі кременчужани сидять на карантині. Хто за 2/3 зарплати, хтось взагалі без роботи, бо на своє нещастя заробляв шматок хліба власним бізнесом. Відрахування в бюджет падають, доходи меншають, заможніші бізнесмени дарують місту тести та медпрепарати... А що ж мер? Невже міська влада вважає, що коронавірус — не настільки важлива причина, аби відмовитися від своєї газетної піар-кампанії і припинити безкоштовну роздачу газет?» – пише вона.

Звернемо увагу, петиція почала набирати голоси.

«Кременчуцька газета»

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!