b_385_225_16777215_0_0_images_news_2022_child1.jpg

Часи, коли піжами з комсомольського трикотажу були якісними, але не надто різноманітними в плані дизайну, давно минули. Сьогодні фабрики творчо підходять до створення нових сучасних моделей, особливо, коли це стосується пошиття речей для підростаючого покоління.

Особливо втішає поєднанням оригінального стилю і високої якості фабрика «Софія Текстиль». За посиланням https://sofiyatextil.com.ua/dytyachyy-odyah/pizhamy-dytyachi-nichni можна купити дитячу піжаму на будь-який смак і сезон, для дівчаток і хлопчиків. Правильне пошиття, використання гігієнічних і приємних до тіла тканин, зручні й сучасні фасони, широка гама кольорів, малюнків і декору – все це дуже сподобається і батькам, і їхнім чадам.

Розмаїття асортименту: які піжами для дітей представлені в каталозі?

b_385_225_16777215_0_0_images_news_2022_child2.jpg

Модельний ряд включає:

  • Варіанти для дітей різного віку і статі. Також є універсальні екземпляри, які однаково гарно підходять дівчаткам і хлопчикам.
  • Літні, зимові й демісезонні моделі. Вони відрізняються кроєм і вибором тканин: так, для теплого періоду вироби шиють із легких матеріалів, наприклад, куліру чи інтерлока, а на прохолодний час і зиму – із велюру, махри з начосом, футеру і т.д.
  • Різноманітні фасони. Це комплекти із футболки, майки чи кофти з шортами або штанами, нічні сорочки, комбінезони кігурумі.

Кігурумі користуються особливою популярністю серед молодших школярів і підлітків завдяки нестандартному забавному дизайну і зручності. Часто їх не тільки надівають для сну, а й використовують як костюми на дитячих вечірках чи тематичних фотосесіях. Такі комфортні комбінезони часто беруть з собою в дитячі табори та для відпочинку на природі з наметами.

Переваги покупок від виробника «Софія Текстиль»: вигідно усім

b_385_225_16777215_0_0_images_news_2022_child3.jpg

Чому співпрацювати з фабрикою «Софія Текстиль» − це хороше рішення? Причин цьому декілька:

  • Компанія є українською, і має власні виробничі потужності. Купувати дитячий трикотаж від виробника − це не тільки підтримувати вітчизняну економіку, а й отримати впевненість у відповідності усім стандартам. На кожному етапі виготовлення, починаючи зі створення дизайну та підбору тканин і закінчуючи безпосередньо пошиттям, якість старанно контролюється.
  • Цінова політика доступна для широкого загалу. Налагоджені зв’язки з оптовими постачальниками якісних матеріалів й оптимізовані виробничі процеси дозволяють підтримувати вартість кожної речі в розумних межах.
  • Регулярні акції з суттєвими знижками на екземпляри останніх розмірів.
  • Безкоштовна доставка Укрпоштою при замовленні вартістю від 600 грн і Новою поштою – при замовленні від 1000 грн.

Завдяки значним обсягам виробництва компанія надає змогу оптової співпраці, зі знижкою покупцям у 15% від звичної вартості. Це як великий опт для власників роздрібних торгових точок, так і придбання невеликих партій, в рамках спільних закупів батьками, які цінують вигідний шопінг, чи керівниками дитячих закладів. Замовляти комсомольський трикотаж можна не тільки наборами різних розмірів, а лише ті розміри, які потрібні покупцеві. Детально умови оптового співробітництва обговорюються з менеджером компанії.

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!