b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Others_1542856.jpg

У результаті бойових дій вчора в Грозному загинули 14 поліцейських. Про це повідомили в прес-центрі МВС Росії. «14 доблесних поліцейських пожертвували життями, захищаючи мирних громадян, у ході контртерористичної операції в Грозному. Зараз розглядається питання про подання їх на державні нагороди», − йдеться в повідомленні.

Раніше Національний антитерористичний комітет РФ повідомляв про загибель 10 і поранення 28 силовиків, а також про загибель одного мирного жителя.

За даними російських ЗМІ, вночі 4 грудня невідомі озброєні люди напали на пост ДПС у Грозному. За даними МВС Чечні, на місці загинули троє співробітників патрульної служби. Потім нападники перемістилися до Будинку друку, де розміщуються республіканські газети, Інтернет-видання та представництва федеральних ЗМІ. На ранок загинуло щонайменше шестеро людей, кілька людей було поранено. У центрі міста було введено режим контртерористичної операції. Пізніше Національний антитерористичний комітет РФ заявив про знищення бойовиків у Будинку друку. Фото з місця подій свідчать, що Будинок друку в результаті боїв повністю згорів, в Грозний введено військову техніку.

Джерело: http://forbes.ua/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!