Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/news/2014/Business/12121.jpg'
There was a problem loading image 'images/news/2014/Business/12121.jpg'
12121.jpg

На територію підприємства СПП Чумаки вторглися озброєні люди, що приїхали на двох автобусах і 15 автомобілях.

ТОВ Юнісон груп заявляє про вторгнення на територію СПП Чумаки невідомої групи людей, озброєних автоматичною зброєю. "Сьогодні о 18:30 на територію підприємства СПП Чумакивторглися озброєні люди в чорних масках-балаклавах. Загарбники під'їхали на 2 автобусах і 15 машинах розосередилися по всіх об'єктах підприємства, що розташовані в трьох селах Дніпропетровської області - Чумаки, Маївка і Зоря. Ні одяг, ні автомобілі не містять розпізнавальних знаків", - йдеться у повідомленні.

У компанія висловили стурбованість безпекою співробітників підприємства і мешканців сіл, в яких розташоване підприємство. "ТОВ Юнісон груп просить втрутитися в ситуацію правоохоронні органи, представники підприємства вже звернулися до органів МВС з відповідною заявою", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 26 листопада Юнісон Груп заявила про рейдерське захоплення СППЧумаки, яке з 1 липня 2013 року входить до складу групи. 27 листопада реєстратор Реєстраційної служби Дніпропетровського районного управління юстиції Дніпропетровської області Абрамова Тетяна Ігорівна незаконно внесла до Єдиного державного реєстру підприємств, організацій та установ інформацію про зміну власника СПП Чумаки з ТОВ Юнісон Груп на невідому офшорну компанію Стеллар ПартнерсЛТД. Події навколо підприємства свідчать про спробу захоплення підприємства із застосуванням незаконних методів і підроблених документів, зокрема, внесення до реєстру підприємства неправдивих відомостей щодо призначення директора та зміни засновника. Також ТОВЮнісон груп констатувало, що рейдерське захоплення СПП Чумаки відбувається з мовчазної згоди Дніпропетровського районного управління юстиції Дніпропетровської області.

У зв'язку з рейдерським захопленням СПП Чумаки та з метою захисту своїх законних прав та інтересів ТОВЮнісон Груп звернулося до органів внутрішніх справ із заявою про скоєння злочину і порушення кримінальної справи щодо незаконно призначеного директора СПП Чумаки Шаптоли Сергія і дій реєстратора Тетяни Абрамової. Крім того, були ініційовані судові розгляди щодо скасування та призупинення дій вищевказаних злочинних осіб.
Як повідомляв Корреспондент.net, у жовтні минулого року Верховна Рада визнала рейдерство, зокрема, захоплення будівель та об'єктів, що призводить до порушення нормальної роботи підприємств, кримінально караним.

Джерело: http://ua.korrespondent.net/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Аттила 09.12.2014, 07:57
Рейдерство з політичним "душком"?
# Руслан 09.12.2014, 10:09
З чим боролись до того повернулись :cry: