b_385_225_16777215_0_0_images_news_2017_1458999932_statistika.jpg

Семенівська ЦРЛ співпрацює з Лікарняною касою Полтавщини з 2014 року. За рахунок коштів Лікарняної каси в листопаді 2018 року для центральної районної лікарні було придбано спалювач голок та деструктор, медичні ноші «Біомед» у приймальне та терапевтичне відділення.

Лікарняна каса Полтавщини в Семенівському районі нараховує 842 особи. За 2018 рік проліковано стаціонарно 303 чол., амбулаторно – 253 чол.

* Власником картки ЛК можуть бути громадяни України, які досягли 18 років.

* Особи, що бажають отримати картку ЛК, подають особисту заяву до виконавчої дирекції та вносять благодійні внески у відділеннях банків. Бланки заяв на отримання картки ЛК можна отримати у відповідальної особи  в Семенівській ЦРЛ.

* Внесення благодійних внесків до ЛК здійснюється у представництвах Приватбанку, відділеннях Укрпошти.

* Через 61 день після внесення трьох щомісячних благодійних внесків та надходження коштів на розрахунковий рахунок ЛК виготовляється та активується картка ЛК – електрона персоніфікована пластикова картка, яку можна отримати за паспортом у відповідальної особи в Семенівській ЦРЛ.

* Допомога для надання медичної послуги власнику картки ЛК починається з дня отримання картки ЛК при регулярних щомісячних благодійних внесках.

* Власники картки ЛК можуть отримати картку на дитину віком від 3 до 18 років за умови, якщо двоє батьків при повній сім’ї чи один із батьків при неповній сім’ї, громадяни з правом опікунства (надається копія документа разом із заявою) є власниками активованої картки ЛК.

Власник картки ЛК має право на безкоштовне отримання медичної послуги (обстеження, лікарські препарати, засоби медичного призначення) від лікувально-профілактичного закладу за рахунок ЛК у разі захворювання, згідно з Фармацевтичним Формуляром ЛК (перелік медикаментів та обстежень), протягом 10 днів лікування, не більше 4-х разів на рік.

Власник картки ЛК зобов’язаний своєчасно вносити щомісячні благодійні внески в розмірі 50 грн.

Запрошуємо до співпраці з БО «Лікарняна каса Полтавщини». Довідки за тел.: 066-023-99-76.

Т. А. ПАНЧЕНКО

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!