liga.jpg

У Парижі відбувся матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів - ПСЖ приймав "Реал". Чинний переможець турніру здобув ще одну перемогу і вийшов в чвертьфінал.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу ПСЖ - "Реал".

У перші 45 хвилин ПСЖ більше володів м'ячем, а "Реал" діяв на контратаках. Кращий момент в першому таймі був у гостей - Бензема під кутом вийшов на Ареолу, проте не зумів переграти голкіпера

Майже відразу після перерви Роналду небезпечно бив головою в падінні, але промахнувся, проте через пару хвилин португалець відкрив рахунок в матчі - високо вистрибнув і замкнув дальню штангу після подачі Лукаса Васкеса.

В середині другого тайму ПСЖ залишився в меншості - команду підвів Верратті, який отримав другий "гірчичник" за суперечки з арбітром. Проте, господарям вдалося відігратися вдесятьох - під час стандарту біля воріт "Реала" м'яч від Кавані відскочив у сітку.

Відродити інтригу в протистоянні ПСЖ вдалося ненадовго - за десять хвилин до закінчення основного часу матчу м'яч опинився у воротах Ареоли після удару Каземіро і рикошету від Маркіньоса. "Реал" міг забити і ще - після удару Васкеса господарів врятувала штанга.

ПСЖ - "Реал": відео голів

ПСЖ - "Реал" - 1:2 (перший матч - 1:3)
Гол: Кавані, 71 - Роналду, 51, Каземіро, 80

ПСЖ: Ареола, Алвес, Сілва, Маркіньос, Берчіче, Верратті, Мотта (Пасторе, 59), Рабьо, Мбаппе (Діарра, 85), Кавані, Ді Марія (Дракслер, 75)

"Реал": Навас, Карвахаль, Варан, Рамос, Марсело, Л. Васкес, Ковачич (Кроос, 72), Каземіро, Асенсіо (Іско, 82), Бензема (Бейл, 76), Роналду

Вилучення: Верратті, 66 (повторне попередження)

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!