liga.jpg

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів мадридський "Реал" на виїзді обіграв амстердамський "Аякс". Зустріч завершилася перемогою іспанського клубу з рахунком 2:1.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Аякс" - "Реал".

З перших хвилин зустрічі "Аякс" виглядав куди більш впевнено, ніж мадридський "Реал". В першому таймі господарі поля навіть забили м'яч, проте вперше в історії турніру арбітр скористався системою відеоповтору і відмінив взяття воріт, вважаючи, що один з гравців нідерландського клубу був в офсайді.

У другому таймі суперники забивали тричі. Спершу Бензема відкрив рахунок після передачі від Вінісіуса, а потім Зіеш рахунок зрівняв після відмінного пасу від Нереса. Ще один скандальний епізод стався на 87-й хвилині, коли "Реал" забив другий м'яч. В епізоді зі взяттям воріт у виконанні Асенсіо арбітр не вгледів порушення правил на Де Лігті, а після апеляцій з боку гравців "Аякса" не захотів брати відеоповтор. 

Аякс — Реал 1:2

Голи: Зіеш, 75 — Бензема, 60, Асенсіо, 87

Аякс: Онана, Мазрауи, де Лигт, Блінд, Тальяфико, ван де Беек, Шене (Дольберг, 73), де Йонг, Зіеш, Тадіч, Нерес

Реал: Куртуа, Карвахаль, Начо, Рамос, Регілон, Модріч, Каземіро, Кроос, Бейл (Васкес, 61), Бензема (Асенсіо, 73), Вінісіус (М. Діас, 81)

Попередження: Зіеш — Регілон, Васкес, Рамос 

Джерело: https://apostrophe.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!