384036064.jpg

КИЇВ. 22 грудня. УНН. В наступному році планують призвати на строкову службу близько 40 тисяч осіб. Про це під час брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі повідомила речник Міноборони Вікторія Кушнір, передає кореспондент УНН.

"У 2015-му році планується провести призив 40 тисяч громадян на строкову військову службу та залучити 10,5 тисячі осіб для проходження військової служби за контрактом", - повідомила В.Кушнір.

Нагадаємо, в наступному році планують провести три хвилі мобілізації: в січні, квітні та червні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша хвиля мобілізації розпочнеться з 20 січня 2015 р. - О.Турчинов

9 вересня закінчилася третя хвиля мобілізації, закон про яку набув чинності 24 липня. Метою цієї мобілізації було збільшення чисельності бойових частин, посилення захисту державного кордону, а також створення умов для ротації.

Під час перших двох мобілізацій були приведені в бойовий стан 53 військові частини української армії і 18 частин інших силових підрозділів.

Джерело: УНН

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# святослав 22.12.2014, 21:17
Коли нас стане мільон ,, у стрій,, - раша ,,заткнеться ,, ! Коли була 2га Світова війна , Швейцарія була єдиною країною у Європі , на яку не наважився напасти Гітлер ! Побоявся ! Бо уся країна готова була боронити свій суверинітет ! Незабаром ми матимемо таку саму обороноздатність і справжній , гарантований власними зусиллями суверинітет і безпеку ! І тоді наші Герої зможуть нарешті повернутися до власних домівок і перепочити !
# Злидня 23.12.2014, 06:47
Можливо гітлер і злякався (малоймовірно), але я читала, що у швейцаріїї багато проживає німців і італійців , які були союзниками гітлера у 2 ій світовій. Це раз!А друге-хто буде грабувати банк у який вклав немаленькі гроші?Тому, я думаю, що це головні моменти ненападу гітлера :-)
# Рибак 23.12.2014, 15:51
Швейцарія - гірська країна, і з "кондачка" її взяти Гітлер не міг. А вступати в затяжну війну з країною, яка не має стратегічних корисних копалин, промисловості чи сільського господарства - втрата дорогоцінного часу і надання шансу оговтатись країнам Європи і СРСР.
# Самсон 23.12.2014, 09:48
Яка обороноздатність?! В АТО відмиваються млрд. грн. Ця війна вигідна для теперішнього керівництва та приближених до них олігархів. З такою армією тільки проти Зімбабве воювати.
# Самсон 23.12.2014, 09:55
Чому ж ти не йдеш підмінити тих, хто зараз в АТО? Ні один крикун не пішов до лав АТО з тих, хто весною кричав на так званому віче в Семенівці "Панду геть".
# drug 23.12.2014, 12:54
Самсоне "со товарищи"! Аргументами і доказами є сенс оперувати у дискусії із розумною і освіченою людиною. А там вже все настільки запущене, що ...!!!.
# Владимир 25.12.2014, 15:00
Да, такого маразма я еще не слышал! :lol:
Швейцария всегда соблюдала нейтралитет.
В СССР тоже миллионы людей готовы были защищать свою страну (кроме тех, кто стал полицаями). Но это не остановило Гитлера. Не остановило и то, что население СССР было в несколько раз больше, чем в Германии. А сколько той Швейцарии...