nato1111.jpg

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Генеральний секретар Йєнс Столтенберг збирається обговорити питання України з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим під час зустрічі на полях Мюнхенської конференції з безпеки, яка пройде з 17 по 19 лютого. Про це очільник Альянсу заявив під час прес-конференції напередодні міністерського засідання НАТО у Брюсселі, передає УНН.

"Я сподіваюся зустрітися з ним (С.Лавровим - ред.) ще раз. Ми сподіваємося обговорити з ним широкий спектр питань, у тому числі обстановку в Україні, а також те, як би ми могли уникнути підвищення напруженості, як ми можемо уникнути непорозумінь, неправильного розуміння, збільшення передбачуваності і транспарентності, адже збільшення військової присутності у Європі, збільшення кількості навчань, завжди є ризик того, що можуть відбутися інциденти чи аварії і вони можуть вийти з-під нашого контролю", - сказав він.

З його слів, для того, щоб цього уникнути, "ми маємо постійно працювати над удосконаленням нашої передбачуваності і укріплення відносин з РФ".

"Я сподіваюся, що це буде одним з питань, які ми обговоримо з міністром Лавровим, коли я з ним зустрінуся у Мюнхені", - додав Генсек НАТО.

Нагадаємо, НАТО розглядає можливість зустрічі Північноатлантичної ради в Україні.

Джерело: УНН

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Вічно молода подружка очільників 14.02.2017, 18:01
Без нас хотять нас женити
# Oleg 14.02.2017, 18:14
А ти що і вправду думала що америкоси нам з гейропою допоможуть.Останемося ми на одинці зі своїми проблемами.