b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_081.jpg

На що б ви зараз направили мільйони гривень, маючи таку можливість?

Звісно, в країні де військові повністю укомплектовані теплим одягом, немає проблем з протезами та ліками для поранених в госпіталях, а вимушені переселенці отримують грошову допомогу, якої достатньо на те, щоб купити їжу – саме час класти новий асфальт. І починати потрібно з найпроблемнішої та найгіршої дороги країни – в Конча-Заспі біля будинку нашого гаранта.

Звичайно ж, дорога до будинку президента має бути без ям та калюж, але чому олігарх почав латати дорогу біля свого дому тільки після того, як став президентом України?

Можливо, поганий приклад заразний, адже, дорога до села Нові Петрівці одна із перших, яка почала ремонтуватися після того як до влади прийшов Янукович. Але, це навряд чи гарний приклад для наслідування, адже, ми всі знаємо як закінчилось президентство Віктора Федоровича. Також, ми маємо пам'ятати, що все починається з неповаги до народу, а закінчується розстрілами на Майдані. Дуже хочеться вірити, що все ж "наслідування папередників" закінчиться на етапі ремонту дороги. Адже, потроху українці вчаться на своїх помилках і зараз громадськість навряд залишить без уваги діяльність влади та невиконання даних нею обіцянок.

Ну а відео ремонту дороги викладемо та збережемо тут, як нагадування того, що починати "жити по-новому" потрібно все ж таки інакше.

P.S.: Відео зняте в неділю, 9 листопада 2014, на відеорегістратор (на відео показується неправильна дата), також приносимо вибачення за якість зображення. 

Катерина Бутко, активістка

Джерело: http://blogs.pravda.com.ua/

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Самсон 13.11.2014, 09:22
Янукович показував свій маєток журналістам у прямому ефірі. А теперішні "народолюбці": порошенки, тимошенки, яценюки, турчинови..., поховалися за високими парканами, виставили охорону і нікого навіть близько не підпускають до своїх володінь.