b_385_225_16777215_0_0_images_news_2014_Politic_ohendovski.jpg

КИЇВ. 14 грудня. УНН. Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський не з'явився сьогодні на призначений йому допит в Національному антикорупційному бюро з особистих причин. Про це в коментарі УНН розповіла прес-секретар НАБУ Світлана Оліфіра.

"Сьогодні його не було з особистих причин. Дату та час наступного виклику на допит з ним було погоджено нашими детективами", - сказала вона.

Нагадаємо, 13 грудня керівник Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький підписав підозру у вчиненні злочину голові Центральної виборчої комісії Михайлу Охендовському.

Як повідомляв УНН, 13 грудня голові Центральної виборчої комісії Михайлу Охендовському НАБУ вручили повідомлення про підозру в аеропорту "Бориспіль".

За інформацією прес-служби НАБУ, 13 грудня детективи Національного антикорупційного бюро України повідомили голові Центральної виборчої комісії Михайлу Охендовському про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 та ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України (“Одержання хабарів у великому та особливо великому розмірах особою, яка займає особливо відповідальне становище”). Вказані статті діяли на момент скоєння злочину.

Джерело: УНН

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Вічно молода подружка очільників 14.12.2016, 14:40
Можна я!Можна я скажу чого він не зявився!Він уже у Москві.І всі правоохоронці так здивувалися :lol: :lol: :lol: