geraschenko.jpg

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Українська сторон щаслива звільненню кожного українського заручника на Донбасі. Так на своїй сторінці у Facebook прокоментувала перший заступник голови ВР, учасниця мінських переговорів Ірина Геращенко готовність ОРДЛО віддати Україні двох заручників, передає УНН.

"ЗМІ наполегливо просять про коментар щодо можливого звільнення з ОРДЛО двох жінок. Друзі, тут може бути тільки одна позиція і один коментар. Ми щасливі звільненню кожного заручника, ми щасливі, що люди зустрінуть свята вдома", - заявила І.Геращенко.

З її слів, українська сторона щаслива, що рішення української сторони в односторонньому порядку передати до новорічних свят ОРДЛО 15 осіб зі списку бойовиків, в якому є 6 жінок, сприяє гуманітарним жестам і рухам.

"Щодо двох жінок, прізвища яких прозвучали, то їх доля неодноразово обговорювалася в мінській групі ще з весни, одна з них працює в медіа, друга в одній з державних установ, їхала проводити родичів. Можливо, тому їх затримали. І добре, що скоро вони будуть вдома. Я дуже і дуже щиро рада", - зазначила вона.

Нагадаємо, бойовики заявили про готовність передати Н.Савченко двох заручників.

Джерело: УНН

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!