Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/banners/rda_banner.JPG'
There was a problem loading image 'images/banners/rda_banner.JPG'
rda_banner.JPG

Сучасні реалії суспільного життя та законодавство України гарантує громадянам України право на участь в управлінні державними справами. З цією метою при органах виконавчої влади діють Громадські ради – постійно діючі колегіальні виборні консультативно-дорадчі органи, утворені для участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю ОВВ, налагодження єфективної взаємодії зазначених органів із громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

23 березня відбулися установчі збори по формуванню нового складу Громадської ради при райдержадміністрації (відповідно до Постанови КМУ від 3.11.2010 №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» строк повновжень Громадської ради – два роки). До ініціативної групи протягом визначеного терміну надійшло 8 заяв від інститутів громадянського суспільства, отже, таким був затверджений і кількісний склад Громадської ради. Після чого учасники установчих зборів провели вибори персонального складу консультативно-дорадчого органу. Цього ж дня відбулося перше засідання новообраного складу Громадської ради при райдержадміністрації. На ньому було прийнято ряд організаційних рішень. Зокрема, обрано керівні органи громадської ради – головою стала Галина Пилипенко, заступником обрано Івана Трофименка, затверджено Положення про раду та Регламент ради; обговорено коло питань, які знайдуть своє відображення у плані роботи Громадської ради. Так, на наступному засіданні члени ради розглянуть питання децентралізації влади, проведення заходів з нагоди відзначення 70-ї річниці Перемоги, про цінову ситуацію та стан цивільного захисту населення.

За матеріалами
Семенівської райдержадміністрації
semenivka.adm-pl.gov.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# святослав 13.04.2015, 16:12
Христос Воскрес ! Ворскресне й Україна ! Судячи по питаннях , які гозглядала ця ГР - вона всього лише дублює роботу РДА ! Все , що створено при владі - їй і служить ! Хоча , кажуть , інша Семенівська ГО - Євромайдан , влаштувала , в ПОКАЯННИЙ тиждень , місцевим та ,.залітним,, регіоналам , з їхніми прихильниками - КОРИДОР ГАНЬБИ ! Вони - навряд чи покаються , та НАРОД знатиме ! Хоча , мабуть ЦЕ ТРЕБА БУЛО ЗРОБИТИ НАБАГАТО РАНІШЕ ! Та все ж , перед майбутніми виборами , це - НА ЧАСІ !
# вічіслав 13.04.2015, 16:56
ваш "коридор ганьби" був більше схожий на купол цирку...))
# Саня 15.04.2015, 06:51
Кто должен каяться?, за что? перед кем? Какой коридор ганьби?Вы где врагов ищите, Святослав?Я могу вам jps координаты дать где настоящие враги - там и повоюете .
# Нафаня 13.04.2015, 17:20
Ага і я бачила Стояв один врач псіх і три його пациента з справками - Гришка Наполеон главний серед них і Нінка Бютовка кругами бігала видно заплатили. Кстаті а унеї тоже справка є чи немає
# Злидня 14.04.2015, 08:14
І я там була, і з "святославом" поглядом зустрілась і крізь "коридор ганьби" пройшла. І тепер не знаю як мені бути... :lol: :lol: :lol: Я к би ви мене зачепили я б вам розказала. святослав, вибачте, але ви ідіот.
# Злидня 14.04.2015, 08:16
Зараз треба єднатися, допоомагати один одному, ави сєпаратюга-несете смуту.