moskal.jpg

КИЇВ. 12 січня. УНН. Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль повідомив, що у представників "Правого сектора" після бійки на турбазі "Драгобрат" були вилучені російські рублі. Про це йдеться у повідомленні на його офіційній сторінці, передає УНН.

"У нападників виявлені 160 тисяч російських рублів походження яких невідоме. То виникає питання – яким чином гроші країни-агресора потрапили до організації правого спрямування, невже "Правий сектор" отримує зарплату в російських рублях?", - повідомив Г.Москаль

Губернатор також спростував заяву представників "Правого сектора" про те, що керівництво курорту є вихідцями з Донецької області.

"Спроби виправдати представниками Правого сектору п’яний дебош на гірськолижному курорті "Драгобрат" тим, що власники та персонал турбази – мешканці м. Красноармійськ Донецької області, є відвертою брехнею. У Красноармійську дійсно є "Хата магната", однак до турбази на "Драгобраті" вона не має жодного відношення, це абсолютно різні заклади, які просто мають одну назву", - повідомив Г.Москаль.

Як повідомляв УНН, інцидент стався 10 січня в смт. Ясіня в урочищі Драгобрат на турбазі відпочинку “Хата магната”, де особи у камуфляжній формі вчинили бійку з персоналом закладу.

Джерело: УНН

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!

Коментарі  

# Саня 12.01.2016, 09:34
Ух ты!"Побратими" оказались "братьями"? :-*