milicia1.jpg

КИЇВ. 26 листопада. УНН. На брифінгу в МВС речник відомства Артем Шевченко повідомив, що за першим заступником голови Національної поліції Василем Паскалом немає злочинів проти учасників Революції Гідності, передає кореспондентУНН.

"Василь Паскал був переатестований і затверджений на своїй нинішній посаді відповідно до закону про Нацполіцію. Немає відомостей щодо причетності цього посадовця до злочинів часів Революції Гідності. Підрозділи ГУБОЗу займалися переслідуванням майданівців", - сказав А.Шевченко.

При цьому радник міністра МВС Зорян Шкіряк наголосив, що В.Паскал десятки разів був у АТО на передовій.

Як повідомляв УНН, у МВС поінформували, що генерала поліції другого рангу Василя Паскала було призначено на посаду після проведення переатестації за участі членів Центральної атестаційної комісії, зокрема експертів Консультативної місії ЄС EUAM, програми ICITAP Департаменту юстиції США, а також голови Громадської ради при МВС України.

Усі повідомлення, за інформацією прес-служби, про причетність В.Паскала до злочинів, вчинених стосовно учасників Революції Гідності, не відповідають дійсності. Це було документально та чітко підтверджено Управлінням спецпрозслідувань Генпрокуратури України.

Джерело: УНН

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!