Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/banners/rda_banner.JPG'
There was a problem loading image 'images/banners/rda_banner.JPG'
rda_banner.JPG

23 листопада проведено щотижневу нараду у голови райдержадміністрації Віктора Федоренка. Слухалися питання: 1. Про розгляд звітів із питань роботи зі зверненнями громадян Товстівського, Худоліївського сільських голів та начальника відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації у відповідності до Указу Президента України від 7.02.2008 №109/2008 р.

2. Про забезпечення права дітей-інвалідів на проведення соціальної реабілітації та адаптації, оповідала Жанна Гіріч, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації. Зазначила, що цього року згідно заходів районної цільової програми «Турбота. Назустріч людям на 2013-2015 роки» на проведення реабілітації дітей-інвалідів передбачено 11,2 тисяч грн., пройшли курс реабілітації 5 дітей з обмеженими фізичними можливостями. 3. Звіт начальника фінансового управління районної державної адміністрації Людмили Маркової щодо виконання вимог Закону України «Про запобігання корупції» та плану заходів щодо попередження корупції на 2015 рік.

4. Про хід проведення комплексу осінньо-польових робіт в районі інформував Олександр Єзерський, начальник управління агропромислового розвитку РДА, який зазначив, що осінній комплекс робіт 2015 року наближається до завершення. Так, завершено збирання соняшника (площа – 12,5 тисяч га, намолочено 31,7 тисяч тон) та сої (площа  11,5 тисяч га, зібрано 27,5 тисяч тон). Кукурудзи уже обмолочено на площі 15,9 тисяч га, тобто 94%; залишилося зібрати культуру із площі 944 га. Цукровий буряк сіяли на площі 4,9 тисяч га, накопано 234,5 тисяч тон, вивезено на переробку цукросировини 179 тисяч тон. Під урожай 2016 року господарствами району із запланованих 7,8 тисяч га, посіяно озимих культур 11,8 тисяч га (152%). 92% грунту підготовлено на зяб.

Про стан інвентаризації земельних ділянок зайнятих закладами освіти, охорони здоров’я, культури в Семенівському районі доповідала в. о. начальника відділу Держгеокадастру у Семенівському районі Яна Яременко. Станом на 23.11.2015 року загальна площа земель, на яких розташовані заклади освіти, культури, охорони здоровя в межах населених пунктів складає 156,6 га. З даної площі земель виконано роботи по інвентаризації на площі 41 га, що складає 26,2 відсотки від загальної кількості. Цього року проведено інвентаризацію на площі 6,6 га. Якщо активно триває робота із затвердження технічної документації на земельні ділянки під закладами освіти та культури по Веседоподільській, Степанівській, Заїчинській, Криворудській, Василівській сільських радах, у Богданівці, Оболоні, Наріжжі, Товстому, Устимівці, Іванівці та значної активізації потребує робота з інвентаризації земель під закладами охорони здоров’я.

За матеріалами
Семенівської райдержадміністрації
http://semenivka.adm-pl.gov.ua

Недостатньо прав для коментування :(
Будь ласка, зареєструйтеся на сайті!